Засідання «Be profi in IT» відбулося в МФК СумДУ

Машівська родина пишається випускниками, а випускники віддячують, бо діляться з наступними поколіннями історіями успіху. На осінньому засіданні майстерні «Be profi in IT» у маші учасники почули історію на мільйон «Як не опускати руки й куди приводять великі мрії?». 

Під модерацією Юлії Ананченко, завідувача відділення, виклаладача спеціальності, таємницями поділилися Дмитро Шепелєв та Артем Редя, випускники МФК СумДУ. 

Машівці-програмісти говорили зі спікерами про тенденції в розробці; досвід роботи в ІТ; різноманіття Software Developer;  Soft Skills & Technikal Skills;  важливість знання англійської в роботі спеціаліста ІТ-сфери; а на десерт лишили питання «Чи потрібна вища освіта в ІТ?».

Дмитро та Артем провели й майстерку, продемонструвавши роботу з об’єктами JavaScript та особливості технології Json. Спікери не залишили студентів без завдання, що дало можливість віч-на-віч зустрітися зі спеціальністю і ще раз пересвідчитися в правильності свого вибору.

«Мені дуже сподобалась зустріч з випускниками нашого коледжу. Було дуже цікаво та пізнавально. Був певний дисонанс, адже нас учили не викладачі, а випускники! Їх хотілося слухати й слухати», – рефлексує другокурсник Назар Хавро.

Приєднуйтеся до родини МФК СумДУ – команди, яка є запорукою професійного успіху!

 

Залишити відповідь