Урок фінансової грамотності

Ви хочете бути фінансово успішними тут і зараз? Ви прагнете досягти фінансової незалежності? Тоді вам потрібно розпочати вже сьогодні або стати студентом Машинобудівного коледжу СумДУ.

15 січня 2020 року студенти 208-е та 308-е груп Машинобудівного коледжу СумДУ долучилися до уроку фінансової грамотності, зініційованого Центром дозвілля молоді Сумської  міської ради.

Заняття проходило у формі гри «Cash flow», в основі якої ідея: багатство – це спосіб мислення, а не розмір банківського рахунку. «Cash flow» дозволяє розвинути мислення в контексті інвестування і при цьому розрахована на всіх, незалежно від того, чи є у вас гроші на інвестування чи ні, чи є у вас досвід чи ні.

«Бізнес-ігри – це потужний механізм саморозвитку та освіти, тому що вони відображають нашу справжню поведінку. Ігри, як засіб пізнання, дозволяють людям «вчитися, роблячи». У всьому світі дорослі й діти грають у «Cash flow», для того, щоб зрозуміти принципи інвестування та капіталовкладення, адже це необхідна компетентність для кожного громадянина», – коментує викладач спецдисциплін Лідія Скороходова.

«Cashflow» навчає, як успішно управляти своїми особистими фінансами, як стати господарем грошей і розвивати фінансовий інтелект. Це дуже потрібна корисна гра, як на мене», – ділиться думками Аліна Худенко, студентка 3 курсу.

Мисліть позитивно, завжди чітко усвідомлюйте, що вам потрібно від життя, і ви станете успішним!