Участь в конкурсі

Любі колеги!
🧐Локдаун – час самореалізовуватися!
📚Освітньо-дослідницький центр «МЕДІА&ВЧИТЕЛЬський кампус» дистанційно проводить конкурс на кращу методичну розробку уроку/заняття, виховного заходу з української мови, української літератури, зарубіжної літератури для ЗЗСО, дисциплін мовно-літературного спрямування ЗФПО та ЗВО з інфомедійним компонентом.
👩‍До участі в конкурсі запрошуємо студентів педагогічних, фахових коледжів, закладів передвищої і вищої освіти, учителів української мови і літератури, зарубіжної літератури, викладачів української мови і літератури, зарубіжної літератури.
📧Методичні розробки потрібно надіслати на електронну адресу освітньо-дослідницького центру «МЕДІА&ВЧИТЕЛЬський кампус» ([email protected]) з позначкою в темі листа «На конкурс».
🕐Роботи приймаються з 11.01.2021 року до 04.02.2021 року включно.
✅Більш детальну інформацію про конкурс на кращу методичну розробку з інфомедійним компонентом розміщено на офіційному веб-сайті СумДПУ імені А.С.Макаренка, на сторінці освітньо-дослідницького центру «МЕДІА&ВЧИТЕЛЬський кампус» за покликанням: https://rctpd.sspu.edu.ua/…/polozhennia-pro-konkurs….

🖥Долучайтеся до групи освітньо-дослідницького центру «МЕДІА&ВЧИТЕЛЬський кампус» за покликанням:

https://www.facebook.com/groups/395980671639598

.