Секції

Студенти коледжу та учні 6-9 класів загальноосвітніх шкіл мають можливість відвідувати спортивні гуртки з волейболу (хлопці та дівчата), баскетболу (хлопці та дівчата), настільного тенісу (хлопці та дівчата), мініфутболу (хлопці), атлетичної гімнастики.

Сьогодні викладачами фізичного виховання коледжу працюють:

Соболєв Іван Петрович – викладач вищої категорії, голова циклової комісії;

Боярко Валерій Васильович – викладач першої категорії, «Заслужений працівник фізичної культури і спорту України»;

Сема Володимир Вікторович – викладач вищої категорії, «Відмінник освіти України», голова обласного методичного об’єднання викладачів фізичного виховання ЗВО І-ІІ р.а. Сумської області.

Бойченко Федір Павлович – майстер спорту СРСР з легкої атлетики.

Вони сприяють подальшому розвитку спортивно-масової та оздоровчої роботи в коледжі, готуючи переможців міських та обласних спартакіад.

Циклова комісія фізичного виховання і захисту України

Матеріальна база СК «Старт»

Спортивна база коледжу дозволяє проводити навчальну, оздоровчу та спортивно-масову роботу на достатньо високому рівні.

У коледжі є ігрова спортивна зала (24х12м); зала для занять карате (12х12м); зала атлетичної гімнастики (12х12м), що оснащена сучасними спортивними тренажерами, на яких можуть займатися відвідувачі різного віку; спортивний ігровий майданчик (40х60м), на якому розташовано футбольне поле та волейбольний майданчик; гімнастичний майданчик з нестандартним обладнанням, на якому встановлено десять снарядів; кімната для занять настільним тенісом із сучасними тенісними столами. Для занять з плавання використовується плавальний басейн СумДУ.

 

Тренажерна зала