СУЧАСНІ ТЕХНОЛОГІЇ У СФЕРІ ФІНАНСОВИХ ПОСЛУГ

Проєкт Global Money Week продовжує йти планетою, а наші викладачі та студенти продовжують знайомитися з новими технологіями та їхнім впливом на фінансову систему України.

29 березня 2023 року, у рамках Усесвітнього тижня грошей та тижня спеціальності 076 Підприємство та біржова діяльність, здобувачі освіти Відокремленого структурного підрозділу «Машинобудівний фаховий коледж Сумського державного університету» разом з Валентиною Линець долучилися до вебінару «Сучасні технології, цифровізація та чат GPT у сфері фінансових послуг» Вікторії Ролік, головної експертки Управління зв’язків з громадськістю та фінансової обізнаності НБУ.

Говорили про четверту революцію в історії людства та чому вона торкнеться кожного; як комп’ютерні алгоритми змінюють життя; що таке відкритий банкінг та чи замінить штучний інтелект людину.

«Дякуємо за цікаву лекцію Вікторії Ролик! Тепер очікуємо на перехід української банківської системи на нову систему електронних платежів, знайомимося з варіантами штучного інтелекту та віримо, що його створення стане поштовхом для отримання актуальної інформації нашими студентами. Ще раз дякуємо за лекцію організаторам проєкту та багато нової і цікавої інформації!» – Яна Буханцова, студентка-економістка.

Спасибі організаторам і партнерам за насичений тиждень, цікаву, актуальну і змістовну інформацію.

До нових зустрічей!

#ГраНавчанняДобробут #GMWUkraine2023 #PlanYourMoney #PlantYourFuture #GMW2023

Залишити відповідь