«Цікава мить студентського життя»: фотоконкурс завершився перемогою студентів спеціальності «Комп’ютерні науки»

Студентські роки зазвичай запам’ятовуються кожному як один із найцікавіших та захопливих періодів у життєвій історії кожної людини. Це саме той період у житті кожного, коли відбуваються найяскравіші відкриття, безмежні можливості. Це прекрасний час, про який мріють, мабуть, усі школярі.

«У межах тижня спеціальності «Комп’ютерні науки» було оголошено фотоконкурс «Цікава мить студентського життя». І справді, студентське життя приносить багато радості. «Від сесії до сесії живуть студенти весело». А скільки ще всього доведеться їм пережити! І ці моменти та враження студентські академічні групи намагались відтворити у своїх фотографіях», – коментує викладач спеціальності Ольга Дорошкова.

Студенти-програмісти стали володарями першого призу.

Вітаємо дипломантів: Вадима Бобошка, Владислава Векліча, Єгора Бахірєва, Даніла Чайку та Катерину Нестеренко; Ксенію Звягінцеву, Ілону Захарченко та Дар’ю Шевченко.

Студентське життя дійсно барвисте та різноманітне, насичене творчістю, дружнім спілкуванням, теплими спогадами, головне не сидіти осторонь, а бути в центрі подій та активно пізнавати нове.

Залишити відповідь