Інтерактивні батьківські збори в онлайн-форматі

22 листопада 2022 року для батьків студентів-другокурсників спеціальності 061 Журналістика було проведено онлайн-батьківські збори.

Завідувач відділення Віта Павленко розповіла про державну підсумкову атестацію у формі ЗНО та акцентувала, що для підготовки до ЗНО та покращення якості знань в коледжі діятимуть курси поглибленого вивчення української мови, математики та історії.

 До зборів долучився кандидат психологічних наук, доцент Сумського державного університету ім. А.С. Макаренка Дмитро Усик з розмовою про сенси та виклики психологічного здоров’я сучасного українця.

 Під час заходу також обговорювались питання щодо особливостей дистанційного навчання, правил комунікації в умовах дистанційки, графіки проведення підсумкових діагностичних робіт, організацію закінчення навчального семестру та ін.

Батьки мали чудову змогу ознайомитися з успіхами своїх дітей як в синхронному, так і в асинхронному режимах, поставити запитання, поспілкуватися наживо із усіма батьками та куратором.

«Дистанційне навчання стає поруч із традиційним, тож взаємодію з батьками зараз підтримувати необхідно навіть більше, ніж будь-коли…» – переконана куратор 213-ж групи Наталія Пономаренко.

Доброзичлива атмосфера під час проведення зборів, тепле спілкування, лагідні посмішки студентів, батьків та куратора, надихають до нових звершень та гарних успіхів у навчанні!!!

Залишити відповідь