Альманах «Мова єднання» (Випуск 8 «Сила історій»)

З радістю повідомляємо, що цьогорічний випуск альманаху «Мова єднання. Сила історій» нарешті побачив світ! Ми вдячні авторм за творчість та співпрацю, за те, що поділилися думками та почуттями стосовно російського вторгнення в Україну.

Тема цього видання була продиктована обставинами – війну неможливо оминути. Вона навколо, вона в душі кожного українця та українки. Події вимагають дій, нам складно мовчати. І добре, що ви мали сміливість писати! Творчість не дає загубитися на цьому складному шляху, дає наснагу жити та боротися за життя, через текст побачити ту саму подію, але крізь призму іншої людини. Кожна поезія, кожна розповідь дає можливість згадати. Не забувати.

Передати словами свої почуття, свій досвід війни точно не легко, але авторам це вдалось. Акули пера дали змогу побачити російську агресію з різних частин України, від обличчя жителів цих регіонів. На жаль, жодну область вона не оминула. Не оминула жодну душу від болю та ненависті. Ми щиро вдячні майстрам слова, які передали свою лють, розчарування, образу та огиду до ворога. Вдячні за те, що разом з цим передали натхнення, надію, віру та любов до України, її захисників та захисниць. Ми незламні, тому працюймо на благо нашої Батьківщини і надалі. Слава Україні.

Електронний варіант альманаху можете знайти за покликанням: https://issuu.com/mfksumdu/docs/_

На жаль, через перебої зв’язку презентація альманаху переноситься, але Ви можете переглянути відеокаталог творів, які увійшли до альманаху за покликанням: https://cutt.ly/VMQwUqK. Отримайте естетичну насолоду!

З повагою – редакційна колегія альманаху.

Залишити відповідь