Успішне завершення підготовчих курсів у МФК СумДУ

Багато років поспіль у МФК СумДУ успішно функціонують підготовчі курси, на яких абітурієнтів готують до складання вступних іспитів та навчання в коледжі.

Поєднання сучасних методів навчання, зокрема елементів дистанційної освіти та індивідуальний підхід до кожного слухача на практичних заняттях забезпечує незмінну популярність підготовчих курсів серед дев’ятикласників.

Цього року, як і в попередні, кваліфіковані викладачі готували майбутніх студентів до вступу за всіма напрямами підготовки.

На заняттях не лише поглиблено вивчали профільні дисципліни, потрібні для подальшого вступу до коледжу, а й ознайомлювали із його структурою, внутрішнім розпорядком, що дасть змогу в майбутньому абітурієнтам адаптуватися до навчання і визначитися з обранням майбутньої професії.

Слухачі – випускники шкіл Сумщини – успішно закінчили навчання на підготовчих курсах СумДУ. Цьому передували інтенсивне навчання слухачів упродовж навчального року, а також випускна атестаційна робота у формі співбесіди в онлайн та офлайн режимах.

Випускники підготовчих курсів під час вступної кампанії за результатами випускної атестаційної роботи отримають додаткові бали.

Щиро вітаємо випускників підготовчих курсів МФК СумДУ з успішним закінченням навчального року! Зичимо правильно обрати свою майбутню професію та чекаємо в стінах МФК СумДУ!