Новини з машівського освітнього фронту: відновлено освітній процес

І кожне заняття сьогодні пронизані тим, що «на часі»…

Є журналістика війни, є журналістика миру…  Новий етап російсько-української війни гостріший не лише на полі бою, але й в інформаційному полі. Щодня створюється безліч новин, зведень та аналітики. На заняттях курсу «Журналістська етика» (викладач – Наталія Пономаренко) говорили з майбутніми акулами пера в контексті вивчення журналістської етики про те, як висвітлювати російсько-українську війну. Пам’ятаймо, що саме медійники для більшості українців є головним джерелом інформації про те, що відбувається на фронті та в армії.

З майбутніми програмістами на занятті з дисципліни «Редагування електронних видань» (викладач – Наталія Пономаренко), обговорюючи розробку сайтів, створення логотипів, брендів, не могли обійти історію із політичними фактором, що впливають на роботу ІТ-спеціалістів. Не могли не подискутувати про те: чи буде користуватися попитом продукція, навіть якщо сама продукція високої якості, але логотип буде з національною символікою країни, яка бомбардує іншу? чи варто заборонити використовувати у графічному дизайні літери Z і V?

Пам’ятаймо, що ми пишемо історію сьогодні і ми повинні навіть у такий складний час залишитися людьми зі своєю національною ідентичністю!

Україна переможе!