Тиждень спеціальності “Металургія

З 14 по 20 лютого 2022 року тривав тиждень спеціальності «Металургія». В межах тижня студенти 406-л групи взяли участь у вікторині на знання ливарного виробництва, під час якої мали змогу продемонструвати знання, отримані при вивченні спеціальних дисциплін, логічне мислення та швидкість реакції. Переможцем став Дмитро Торгачов. Також студенти випускної групи написали підсумкову контрольну роботу з дисципліни «Ливарне виробництво чорних і кольорових металів».

Студенти 206-л групи написали повідомлення на тему «Спеціальність очима студентів». Вони зазначили, що навчатися у коледжі їм дуже подобається, а викладачі, які працюють на спеціальності, зрозуміло пояснюють матеріал та доброзичливо ставляться до студентів.

Серед студентів 106-л групи була проведена гра-вікторина на тему «Що ви знаєте про метали?», і, хоча першокурсники тільки знайомляться зі спеціальністю, виявилось, що про метали вони знають досить багато. Перемогу здобув Павло Смірнов.

Завершився тиждень спеціальності Днем відкритих дверей, на якому голова циклової комісії Інна Гальченко розповіла майбутнім абітурієнтам про особливості спеціальності «Металургія» та запросила до вступу на навчання у коледжі.