29 січня – День пам’яті героїв Крут!

Вічну славу здобували
Україні біля Крут,
Не забудь героїв триста,
Спом’яни їх, не забудь!

25 січня 2022р. викладач суспільних дисциплін Титаренко Алла Валентинівна провела  відкритий виховний захід, присвячений Дню пам’яті героїв Крут, на якому були присутні групи 313-ж та 213-ж спеціальності «Журналістика». На заході студенти пригадали історію трагедії бою під Крутами, її суть, причини, були проглянуті документальні відеоматеріали, відбулось обговорення теми. Підсилили трагічність цієї події продекламовані вірші, написані в честь вшанування пам’яті героїв Крут. Студенти продемонстрували зацікавленість у пошуці історичної правди та вивченні героїчного минулого нашої країни.  В процесі обговорення студенти зазначили, що подвиг їхніх однолітків, яким ледь виповнилося 16 років, повинен знати і шанувати кожен українець, усвідомлювати, якою ціною Україна виборювала свободу й незалежність!

Подібні заходи є дуже важливою ланкою у вихованні патріотизму, любові до свого народу, мотивації  захисту Вітчизни та збереженні миру, що є актуальним питанням сьогодення.

Подвиг героїв Крут є символом патріотизму й жертовності українського народу, його вільної душі й незламного духу, який завжди боровся й боротиметься за кращу долю. Ми повинні знати, пам’ятати, берегти нашу історію та дбати про те, щоб ніхто не зміг зазіхнути на нашу Україну! Героям Слава!

Викладач суспільних дисциплін Алла ТИТАРЕНКО