Від ідеї до бізнесу: тренінг для слухачів Школи фінансової грамотності МФК СумДУ

 Багато ідей залишаються лише ідеями, не маючи шансу стати реальністю. Так і в бізнесі: аби задум розвинути у проєкт та розпочати його втілення, часто потрібен поштовх.

Для слухачів Школи фінансової грамотності МФК СумДУ одним із таких поштовхів стало заняття-тренінг «Від ідеї до бізнесу», що відбулося 27 грудня 2021 року з модератором кандидатом економічних наук, доцентом кафедри «Економіки, підприємництва та бізнес адміністрування», виконавцем гранту Європейської комісії кафедри Жан Моне «Законодавчий, економічний та соціальний перехід ЄС до сталого суспільства в межах Індустрії 4.0 та 5.0» Богданом Ковалем.

 Це заняття було своєрідним підсумком вивченого раніше в Школі фінансової грамотності, адже слухачі повинні були змоделювати ідею бізнесу та запропонували моделі її втілення в життя.

 І без домашнього завдання не обійшлося. Слухачі Школи повинні  розробити соціальний бізнес-проєкт розвитку своєї школи. Найкращі роботи буде нагороджено міжнародним сертифікатом Європейської комісії кафедри Жан Моне.

 Наступне заняття планується на 28.12.2021.