Тиждень спеціальності 122 Комп’ютерні науки пройшов без баг до повного релізу і додаткових фічів!

З 8 листопада по 12 листопада 2021 року відповідно до плану роботи Відокремленого структурного підрозділу «Машинобудівний фаховий коледж Сумського державного університету» проходив Тиждень спеціальності 122 Комп’ютерні науки.

Символ тижні було обрано посіпак. А Ви знаєте, що означає це  колоритне українське слово – посіпаки? У сучасній українській мові це слово асоціюється з вигаданими маленькими жовтими героями однойменного мультфільму, які викликають лише позитивні емоції. Тому «посіпаці» у сучасному мовленні можна приписувати позитивний, дещо іронічний відтінок. Саме таке іронічно-позитивне ставлення до життя у програмістів!

Надихнувшись духом мультяшних посіпак, майбутні програмісти організували серпантин заходів, мріючи про визнання стати найкращими.

 Студенти 310-і та 312-і груп разом зі студентами 3 курсу спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» розпланували власні бізнес-проєкти за допомогою шаблону Canvas, що допоміг структурувати суть ідеї максимально швидко.

Студенти спеціальності 122 Комп’ютерні науки всіх курсів перевірили свої знання або «уміння гуглити» в instaQuiz, відновили знання про рідний коледж та висловили любов до нього «на дистанційці».

Водночас програмісти-четвертокурсники та журналісти-другокурсники роздумували над шляхами взаємодії, ділилися «родзинками обраного фаху, які можуть стати в нагоді.

А для того, щоб об’єднатися та прокачати увагу, студенти-програмісти від «малого до великого» шукали та рахували посіпак на всіх заняттях.

Вам стало цікаво, як це відбувається? Приєднуйтесь до коледжної родини та підписуйтеся на нас у соціальних мережах!