Голова – твій головний скіл, іди до мети, як хотів: результати конкурсу постерів про майбутнє роботи

Центр «Розвиток КСВ» спільно з Career Hub впродовж квітня-травня реалізовував конкурс постерів «Майбутнє роботи 2030 в Україні» для виставки Future of Work. У конкурсі взяли участь ЗЗСО, ЗВО та ЗПТО з усієї України.
Мета конкурсу – залучити освітні заклади України до створення авторських яскравих постерів для національної виставки Future of Work.  Ця виставка допоможе молоді краще усвідомити, яким буде майбутнє роботи, і дасть можливість в практичному та інтерактивному форматі опинитись у такому майбутньому і зрозуміти, які кроки варто здійснити, щоб підготуватись до цього майбутнього 2030. На виставці також буде презентоване національне дослідження «Future of Work 2030: як підготуватись до змін в Україні».
Загалом, на конкурс постерів зареєструвались 156 закладів освіти з 23 областей України. У командах від закладів освіти були здобувачі освіти та представники викладацької спільноти або адміністрації.
Завданням закладів освіти було створити унікальний постер про власне бачення майбутнього роботи для одного із запропонованих блоків виставки: «Галузі майбутнього», «Робоче місце майбутнього», «Освіта і планування кар’єри», «Навички майбутнього».
  До конкурсу долучилася команда Машинобудівного фахового коледжу Сумського державного університету у складі викладачів – Юлії Ананченко, Ольги Дорошкової, Тетяни Очкової, Наталія Пономаренко та Анни Ровної. На постері «Голова – твій головний скіл, іди до мети, як хотів» авторський колектив проєктує особистість майбутнього, реалізовану у професії, що припала до душі. За переконаннями авторів, особистість 2030, залюблена та реалізована у фасі, – це особистість, яка має низку сформованих навичок: ЛІДЕРСТВО, КРИТИЧНЕ МИСЛЕННЯ, ІННОВАЦІЙНІСТЬ, КОМУНІКАБЕЛЬНІСТЬ, ГНУЧКІСТЬ,  МЕДІАГРАМОТНІСТЬ.
Більш детально про конкурс за покликанням: https://careerhub.in.ua/zroshu-rezultati-konkursu-posteriv/.
Голова – твій головний скіл, іди до мети, як хотів!