ОМО викладачів іноземної мови

23 березня 2021 року на базі  ВСП «Машинобудівний фаховий коледж СумДУ» відбулось онлайн -засідання обласного методичного об’єднання викладачів іноземної мови закладів фахової передвищої освіти Сумщини по темі «Змішане навчання. ІТ інновації в освіті».

Під час відеозустрічі викладач Машинобудівного фахового  коледжу Сум ДУ Тетяна Косова зупинилась на питанні «ІТ інновації в освіті. Задачі та рішення в умовах змішаного навчання», а викладач коледжу Яна Коломієць  презентувала матеріал «Використання онлайн програм та додатків при вивченні англійської мови».

З успіхом пройшов майстер – клас, який провела старший викладач кафедри педагогіки, спеціальної освіти та менеджменту СОІППО Діана Пінчук «Використання сучасних прийомів візуалізації навчального матеріалу на заняттях з  англійської мови».

Про використання сучасних європейських ресурсів в умовах змішаного навчання на заняттях з англійської мови розповіла викладач Путивльського педагогічного фахового коледжу ім. Р.Руднєва Юлія Бєланова

За відгуками викладачів онлайн-зібрання було дуже цікавим, яскравим, наповненим, корисним. Вдячні всім, хто долучився до заходу. Сподіваємось і надалі на плідну співпрацю.