Відеозустріч методистів ЗФПО Сумської області

17 лютого 2021 року відбулося онлайн-засідання  обласного методичного об’єднання методистів закладів фахової перед вищої освіти Сумської області.

Під час відеозустрічі були розглянуті питання підвищення кваліфікації педагогічних працівників, особливості атестації викладачів у 2021 році, нових форм спілкування між освітніми закладами. Пізнавальною і корисною була доповідь-презентація методиста ВСП «Професійно-педагогічний фаховий коледж Глухівського НПУ ім. О. Довженка» Крученко Світлани з теми «Атестація та професійна активність педагогічного працівника ЗФПО». Цікавим та змістовним був виступ методиста КЗ СОР «Сумський фаховий медичний коледж» Пономаренко Тетяни про організацію та проведення відеоконференції як засобу спілкування і взаємодії між освітніми медичними закладами області.

Дуже приємно, що всі заклади фахової передвищої освіти області відгукнулися на пропозицію щодо нової форми проведення засідань обласного методичного об’єднання, взяли в ній активну участь. Плідної всім праці і до наступних зустрічей!.