Тиждень циклової комісії спеціальності 122 «Комп’ютерні науки»

     З 9 по 13 листопада 2020 року проходив тиждень циклової комісії спеціальності 122 «Комп’ютерні науки».

     Що саме?
Як саме відбувались заходи в період дистанційного навчання?
По-перше, це відвідування онлайн-конференції UP2IT. Декілька років поспіль студенти нашого коледжу відвідують цю конференцію. І цей рік не став винятком.
Шлях від перших ідей для бізнесу до готових концепцій для нових продуктів і послуг, до створення узгодженого бізнес-плану може тривати тижні або місяці. Студенти спеціальності 122 “Комп’ютерні науки” разом зі студентами спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» розпланували власні бізнес-проєкти з використанням шаблону Canvas (створення ІТ-проєкту з використанням сучасних інформаційних бізнес-процесів), що допоміг структурувати суть ідеї максимально швидко. Обговорення та дискусії щодо опису сегментів клієнтів були емоційними навіть в онлайн-форматі.

Студенти брали участь у конкурсах вдома, не випускаючи з рук ґаджету. У перший день проведено конкурс «Відповідай все по 5 та отримай 5». Учасники відповідали на запитання, що пов’язані з ІТ-сферою. А в конкурсі #мійLOOK122 необхідно було «реалізувати» оригінальний стиль студента під час дистанційної форми навчання.

Переможці конкурсів визначені. Дякуємо всім за участь.