Виховна година «Як навчитися толерантності»

11 листопада 2020 р. в рамках тижня комісії соціально-гуманітарних дисциплін у 213-ж групі її керівником Титаренко А.В. була проведена виховна година  на тему «Як навчитися толерантності», присвячена Міжнародному Дню толерантності 16 листопада. Студенти групи разом з викладачем зустрілися на просторах Інтернету, використавши сервіс відеозустрічей Google Meet.

У формі дискусії розглянули питання про сутність толерантності, її риси, актуальність, виховання терпимого відношення до інших людей.  Були переглянуті відеоматеріали, показана презентація, виконані інтерактивні вправи, обговорені притчі та легенди, розглянуті життєві ситуації, активно пройшла дискусія щодо питання меж толерантності та боротьби з таким явищем, як булінг.  Алла Валентинівна надала рекомендації щодо того, як навчитися толерантності.

В кінці зустрічі студенти були переконані у тому, що кожна сучасна людина повинна бути толерантною,  виховувати в собі риси, які допоможуть їй стати більш терпимою, мудрою, з розумінням ставитися до поглядів, переконань, думок, традицій інших людей.  На завершення зустрічі Алла Валентинівна заспівала під гітару пісню на вірші Ліни Костенко «Між іншим», в якій звучить заклик до людей бути взаємно ввічливими та взаємно красивими! Тож будемо такими!